logo intergrup

L’Intergrup de Població, Desenvolupament i Salut Reproductiva del Parlament de Catalunya es va constituir formalment el 15 de desembre del 2009. Està integrat pels membres de tots els grups parlamentaris i té la funció de promoure la renovació ideològica i social i la sensibilització social en matèria de Drets Sexuals i Drets Reproductius.

D’acord amb l’article 62.4 del Reglament del Parlament, acorda que l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears sigui membre per a participar en els treballs i assistir a les reunions de l’Intergrup. Així doncs, compta també amb el suport de la Federació de Planificació Familiar Internacional-Xarxa Europea (IPPF-EN) i el Fòrum Parlamentari Europeu (FPE) i té entre els seus objectius la missió de difondre els continguts i promoure el compliment del Programa d’Acció adoptat en la Conferència Internacional sobre Població i Desenvolupament (El Caire, 1994) i de la Plataforma per l’Acció adoptada en la IV Conferència Mundial sobre les Dones (Beijing, 1995).

Entre les activitats que es realitzen, es troben: fòrums de discussió, visites d’estudi, participació en trobades i conferències internacionals i intercanvi i enfortiment de relacions institucionals amb altres grups parlamentaris de naturalesa similar.

7 d’abril del 2016: Constitució oficial de l’Intergrup

Cliqueu aquí per consultar-ne la composició

DECLARACIÓ DE LA CONFERÈNCIA PARLAMENTÀRIA GLOBAL SOBRE POBLACIÓ I DESENVOLUPAMENTDeclaració de Tòquio 2016 (trad. català)

ADHESIÓ DE L’INTERGRUP DEL PARLAMENT DE CATALUNYAAdhesió a la Declaració de Tòquio

COMUNICAT APFCIB SOBRE ADHESIÓ A LA DECLARACIÓ DE TÒQUIOCOMUNICAT APFCIB. Declaració Intergrup Parlamentari

 

Podeu trobar les activitats resumides al

full parlamentari 2010

full parlamentari 2011

full parlamentari 2012

full parlamentari 2013

full parlamentari 2014

full parlamentari 2015

Consulta també:

Més informació

P1000146 P1000139(1)