webcliente.com
La web del client de la prostitució. És una web dirigida a totes aquelles persones que demanden serveis sexuals de pagament i on trobaran informació sobre la percepció de risc, les practiques sexuals, la salut sexual, la prova del VIH, entre d’altres contiguts d’interès. A més, la página disposa d’un servei interactiu, on podran consultar-nos tots aquells dubtes que puguin tenir i podrán accedir si volen a una breu enquesta on podran compartir la seva experiència. Tot això de forma anónima i confidencial.

Plataforma catalana pel dret a no ser prostituïdes
Es tracta de denunciar les noves disposicions de la Generalitat referides a la prostitució a les carreteres, que preveuen sancions per a les dones, així com l’explotació de què són objecte en el macro bordell de la Jonquera.

Hetaira
El Colectivo en Defensa de los Derechos de las Prostitutas, HETAIRA . Nuestros objetivos son la lucha contra el estigma social y contra la criminalización de la prostitución. Fomentamos la organización de las prostitutas, promovemos la solidaridad, especialmente entre las mujeres, no admitiendo la división entre las “malas” mujeres, las putas, y las “buenas”, todas las demás.